UA-60059020-1
 

 

 

 

Computer, tablet en smartphone hulp

We houden iedere dinsdagochtend een inloopochtend waar de deelnemers van de SWL Computerhulp terecht kunnen met vragen op computergebied. Deze ochtenden zijn geen cursusochtenden, maar zijn bedoeld voor persoonlijke vragen met betrekking tot computer, laptop, tablet of smartphone. Dit voor zowel Android als Apple. 

Ook informatie over onze cursussen is verkrijgbaar.  Loop vrij binnen, u bent welkom!

Misschien heeft u een andere computer en/of denkt u regelmatig "hoe doe ik dat ook alweer?". Of u wilt een onderwerp uit een van onze cursussen graag opfrissen. Iedere dinsdagochtend van 9.30-13.00 uur is een aantal van onze vrijwilligers aanwezig om uw vragn te beantwoorden. U kunt uw eigen laptop, tablet of smartphone meenemen.

Als op de dinsdagochtend blijkt dat u meer tijd nodig heeft voor uw vraag of probleem, dan is het mogelijk een afspraak te maken met een van de medewerkers op een ander tijdstip.

Iedere laatste woensdagmiddag van de maand organiseren wij een thema-middag. De onderwerpen zijn zeer gevarieerd en u kunt ook zelf een thema inbrengen.

Deelnemers van de SWL computerhulp ontvangen iedere maand een uitnodigingsmail met het thema van de maand. In december is er geen inloopspreekuur.

Computer, tablet en smartphone hulp


frequentie

Elke dinsdagochtend inloop.

tijd

09.30 – 13.00 uur en middag op afspraak

kosten

€ 25,- per jaar