UA-60059020-1
 

 

 

 

Welkom bij SeniorWeb Landsmeer
úw hulp op de digitale snelweg!


DINSDAG 21 JANUARI OPEN DAG

U bent van harte welkom op onze jaarlijkse open dag. U kunt dan bij ons terecht voor alle vragen en of hulp voor het gebruik van computer, laptop, tablet en smartphone. Koffie en thee staan klaar! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Waar?  DCL Samen Meer 

Wanneer? Dinsdag 21 januari van 09.30 tot16.00 uur

 ****************************************************************

Elke dinsdagmorgen inloopspreekuur van 9:30-13:00 in het DCL SamenMeer in Landsmeer.

Elke laatste woensdag van de maand is er themamiddag van 13:15-15:30. Dit najaar zijn de themamiddagen op 25 september, 30 oktober en 27 november. 

****************************************************************

De vrijwilligers van Seniorweb Landsmeer kunnen U helpen met al uw vragen en problemen over aanschaf en gebruik van laptops (Windows en Apple), telefoons en tablets (Android en Apple).

Ook bij het gebruik van de diensten op het internet kunt U bij ons terecht, bv internetbankieren, DigID, foto's in de cloud opslaan en nog veel meer.

Ook geven wij cursussen die geschikt zijn voor senioren. Welke cursussen we aanbieden kunt U vinden in de linkerkolom op deze pagina.

Elke dinsdag van 9:30-13:00 inloopspreekuur.

Elke laatste woensdag in de maand themamiddag 13:15-15:30

Locatie: DCL SamenMeer  Dr.M.L.Kingstraat 2b LandsmeerVoor meer informatie belt u met 0204824846 of maakt u gebruik van het contactformulier .
De doelstelling van SeniorWeb is om senioren, die niet met de computer zijn grootgebracht, vertrouwd te maken met de computer en tablet, maar ook met diverse programma's, mailen en internet etc. Op deze site vindt u algemene informatie en uiteraard ons steeds wisselende cursusaanbod.

 In de menubalk ziet u diverse onderwerpen, hier vindt u veel informatie. 
Klik op het onderwerp om meer te zien.

Alle illustraties zijn belangeloos vervaardigd door Arend van Dam.