Inloopspreekuur

We houden iedere dinsdagochtend een inloopspreekuur waar de deelnemers van de SWL Computerhulp terecht kunnen met vragen op computergebied. Deze ochtenden zijn geen cursusochtenden, maar zijn bedoeld voor hulp bij het gebruik van computer en laptop (Windows en Apple) en voor hulp bij het gebruik van tablet en smartphone (Android en Apple).  Ook voor vragen over het gebruik van de diensten op het internet kunt U bij ons terecht. Denk hierbij aan internetbankieren, DigID, foto’s in de cloud opslaan en nog veel meer.

Misschien heeft u een andere computer of denkt u regelmatig hoe doe ik dat ook alweer? Of u wilt een onderwerp uit een van onze cursussen graag opfrissen. Iedere dinsdagochtend van 9.30-13.00 uur is een aantal van onze vrijwilligers aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt uw eigen laptop, tablet of smartphone meenemen.

Als op de dinsdagochtend blijkt dat u meer tijd nodig heeft voor uw vraag of probleem, dan is het mogelijk een afspraak te maken met een van de medewerkers op een ander tijdstip.

Ook voor informatie over onze cursussen kunt U op de de dinsdagochtend langskomen.  Loop vrij binnen, u bent welkom!

Voor 25 Euro per jaar kunt U onbeperkt op het inloopspreekuur komen. Als U geen deelnemer wilt worden rekenen wij 5 Euro per keer dat U bij ons wordt geholpen op de dinsdagochtend.